8.jpg

Zašto Dubai Legal?

01.

Dubai Legal doo je kompanija sa višegodišnjim iskustvom u poslovanju sa UAE. Naši partneri u Emiratima su kompanije sa sedištem u UAE koje najbolje poznaju pravne i finansijske propise svoje zemlje. Osnivanje kompanije u UAE kroz samo par koraka. 

02.

Prvo ćemo saslušati vaše potrebe i razloge za osnivanje kompanije u UAE. Tek nakon konsultacija krećemo u realizaciju koja ne traje duže od 7 do 10 radnih dana. Sa nama dobijate proverene informacije i obavljate proces registracije bez prisustva u UAE.  

03.

Svako može da otvori firmu u Dubaiju ili Abu Dabiju u skladu sa zakonskim propisima, ali neće svako potrošiti istu količinu novca, energije i vremena. Upravo to je naš posao: da po najbržim procedurama obavimo sve zakonske procese u Emiratima.

04.

Pogodnosni osnivanja firme u UAE već su iskoristili mnogi privrednici iz našeg okruženja: Nema poreza na dohodak i poreza na kapital. Nema poreza na dobit. Neograničeno podizanje gotovine. Spajanje sa firmama na svetskom tržištu.

05.

Pored posredovanja u registrovanju firme na teritoriji UAE, obavljamo i dodatne usluge: organizovanje kompanijske adrese ili poslovnog prostora; podnošenje zahteva za radne i boravišne dozvole; profesionalne knjigovodstvene usluge.