top of page
8.jpg

Zašto Dubai Legal?

01.

Dubai Legal doo je kompanija sa višegodišnjim iskustvom u poslovanju sa UAE. Naši partneri u Emiratima su kompanije sa sedištem u UAE koje najbolje poznaju pravne i finansijske propise svoje zemlje. Osnivanje kompanije u UAE kroz samo par koraka. 

Dubai Legal doo je deo grupacije SATELIT koja je vlasnik poznatog zlatiborskog hotela Klub Satelit, a između ostalog se bavi građevinarstvom, proizvodnjom, trgovinom i konsaltingom.

02.

Prvo ćemo saslušati vaše potrebe i razloge za osnivanje kompanije u UAE. Tek nakon konsultacija krećemo u realizaciju koja ne traje duže od 7 do 10 radnih dana. Sa nama dobijate proverene informacije i obavljate proces registracije bez prisustva u UAE.  

03.

Svako može da otvori firmu u Dubaiju ili Abu Dabiju u skladu sa zakonskim propisima, ali neće svako potrošiti istu količinu novca, energije i vremena. Upravo to je naš posao: da po najbržim procedurama obavimo sve zakonske procese u Emiratima.

04.

Pogodnosni osnivanja firme u UAE već su iskoristili mnogi privrednici iz našeg okruženja: Nema poreza na dohodak, na kapital. Nema poreza na dobit do određenog limita. Neograničeno podizanje gotovine. Spajanje sa firmama na svetskom tržištu.

05.

Pored posredovanja u registrovanju firme na teritoriji UAE, obavljamo i dodatne usluge: organizovanje kompanijske adrese ili poslovnog prostora; podnošenje zahteva za radne i boravišne dozvole; profesionalne knjigovodstvene usluge.

Naš zvanični konsultant za teritoriju UAE je kompanija Al Taayeen Management Consultants (ATMC), koja je osnovana 2003. sa sedištem u Dubaiju i predstavništvima u Velikoj Britaniji, Pakistanu, Avganistanu. Al Taayeen Management Consultants je član udruženja LEA Global (Leading Edge Alliance) koje je druga najveća asocijacija na svetu koja okuplja visokokvalitetan savez firmi, fokusiranih na računovodstvene, finansijske i poslovne savetodavne usluge. LEA Global kompanije posluju u više od 450 kancelarija u preko 100 zemalja širom sveta, pružajući klijentima pristup znanju, veštinama i iskustvu više od 1600 partnera i više od 23.500 članova osoblja. Ukupan godišnji prihod kompanija iz udruženja LEA Global iznosi više od 2,6 milijardi američkih dolara. LEA Global pruža neuporedivu moć vašoj organizaciji, globalne veze, inovativne, računovodstvene i poslovne savete za kvalitetno poslovanje u različitim uslugama i industrijama. Kao naš klijent, istovremeno postajete i klijent firme Al Taayeen Management Consultants kao i deo asocijacije LEA Global, tako da dobijate dinamičan uvid i savetovanje, kako vas lično kao preduzetnika, tako i vašeg kompletnog poslovanja. 

bottom of page