top of page
6.jpg

Različita rešenja za vaše potrebe

Biznis

Dubai i Abu Dabi su godinama centri za privrednike iz celog sveta zato što njihove slobodne zone nude podsticajne propise i dobru poziciju između istoka i zapada. Ukratko rečeno imaju pogodnu vremensku zonu i nula poreza.

Pogodnosti

Nema poreza na plate i poreza na kapital. Nema poreza na dobit do određenog limita. Neograničeno podizanje gotovine. Boravišne i radne dozvole. Kompanijski bankovni račun može se otvoriti u bilo kojoj državi. 

Knjigovodstvo

Poslovanje u nepoznatoj državi donosi administrativne probleme koji idu uz nepoznavanje propisa. Veoma povoljno organizujemo usluge knjigovodstva i izveštavanja u vezi sa najboljim pogodnostima za kompaniju u UAE. 

Vize

Stranci mogu zakonski osnovati kompaniju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, što im takođe daje mogućnost da apliciraju za radnu i boravišnu dozvolu. Dobijanjem ID kartce stranac može neograničeno boraviti u Emiratima, uz njeno redovno produživanje.

Tržište

Finansijsko tržište Dubaija posvećeno je pružanju podrške investitorima i učesnicima na tržištu inovativnih proizvoda i usluga u obavljanju poslovanja. Pomažemo proces pokretanja posla u UAE, našim kontaktima, kao i prilikom traženja radne snage. 

Firma sa sedištem u Dubaiju

Naša partnerska kompanija u UAE je član LEA Global. LEA Global je drugo najveće međunarodno udruženje u svetu, koje stvara visokokvalitetni savez firmi fokusiranih na računovodstvene, finansijske i poslovne savetodavne usluge. Firme LEA Global posluju iz više od 450 kancelarija u 100 zemalja, pružajući klijentima kompanija LEA Global pristup znanju, veštinama i iskustvu više od 1.600 partnera i 23.518 članova osoblja. Ukupni godišnji prihod kompanija LEA Global iznosi više od 2,6 milijardi američkih dolara. LEA Global pruža neuporedivu snagu vašoj organizaciji - lične globalne veze, inovativne računovodstvene i poslovne stručnjake i kvalitetne stručnjake za različite usluge i industrije. Kao klijent firme LEA Global, dobijate dinamičan uvid i savetujete sebe i svoje potrebe.

bottom of page